По домовленості

Dj Shaman (Іван Максимів)

Львів

Фотографії

Детальніше про Dj Shaman (Іван Максимів)

Якщо вам потрібен діджей на Ваше свято (День народження, весілля, ювілей, корпоратив) ви звернулись саме сюди.
Моя робота - позитивні емоції. Я допоможу зробити Ваше свято незабутнім. Індивідуальний підхід до кожного.

Dj Shaman - діджей з багатолітнім досвідом роботи. На даний час резидент таких нічних клубів як: "San'koff club", "Hiresh Club", "Renaissance Club", Party-bar "Chocolate". Я люблю грати "нормальну" музику для "нормальних" людей. Це 80ті, 90ті, Rock'nroll, світові хіти, а також українська і російська естрада - те, що кожен розуміє і любить.
Також можу забезпечити музичним оформленням презентації, акції, виставки і дитячі свята.

Щоб замовити діджея зателефонуйте і розкажіть детально про свій захід: де він буде проходити, скільки людей очікуєте, їх вікова категорія, яку музику хотіли б чути (досить назвати імена улюблених виконавців або пісні), чи є особливі вимоги до зовнішнього вигляду діджея, чи потрібен ведучий. Про решту я подбаю сам: надам достатнє звукове обладнання, світломузику, спецефекти, обслуговуючий персонал для доставки, монтажу / демонтажу, настроювання і роботи з технікою.

Отже, Вам не потрібно хвилюватись про музичне оформлення свята, достатньо лише зателефонувати мені і гарний настрій Вам забезпечено.
Якщо вам потрібен діджей на Ваше свято (День народження, весілля, ювілей, корпоратив) ви звернулись саме сюди. Моя робота - позитивні емоції. Я допоможу зробити Ваше свято незабутнім. Індивідуальний підхід до кожного. Dj Shaman - діджей з багатолітнім досвідом роботи. На даний час резидент таких нічних клубів як: "San'koff club", "Hiresh Club", "Renaissance Club", Party-bar "Chocolate". Я люблю грати "нормальну" музику для "нормальних" людей. Це 80ті, 90ті, Rock'nroll, світові хіти, а також українська і російська естрада - те, що кожен розуміє і любить. Також можу забезпечити музичним оформленням презентації, акції, виставки і дитячі свята. Щоб замовити діджея зателефонуйте і розкажіть детально про свій захід: де він буде проходити, скільки людей очікуєте, їх вікова категорія, яку музику хотіли б чути (досить назвати імена улюблених виконавців або пісні), чи є особливі вимоги до зовнішнього вигляду діджея, чи потрібен ведучий. Про решту я подбаю сам: надам достатнє звукове обладнання, світломузику, спецефекти, обслуговуючий персонал для доставки, монтажу / демонтажу, настроювання і роботи з технікою. Отже, Вам не потрібно хвилюватись про музичне оформлення свята, достатньо лише зателефонувати мені і гарний настрій Вам забезпечено.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Dj Shaman (Іван Максимів)"

З нами 5 років