По домовленості

Defile Shop

Львів

Фотографії

Детальніше про Defile Shop

Вечірні сукні

Ласкаво просимо в магазин "Defile" вечірніх плать. В нашому магазині представлені довгі й короткі вечірні сукні, пишні сукні та сукні по фігурі, сукні для випускного вечора, сукні для коктейльної або тематичної вечірки. Вечірні сукні для дівчат різного віку. Плаття будь-якого розміру і фасону чекають Вас. В нашому магазині плаття поєднують в собі високу якість і низьку ціну, що є головною перевагою наших днів. Асортимент вечірніх суконь, представлений в нашому магазині, зможе задовольнити запити найвимогливішій модниці. Наша команда уважно стежить за модними тенденціями і підбирає тільки найкраще спеціально для Вас.

Вечірні сукні на прокат
Прокат вечірніх суконь - це можливість бути оригінальною на, будь-якому, святі чи події у Вашому житті, взявши сукню на прокат Ви заощадите час і гроші! Наш салон допоможе Вам бути карколомною королевою Вашого свята, і все це завдяки послуги «Прокат вечірніх суконь» !
Основними умовами прокату є:

Домовленість про час використанні сукні та / або аксесуара (далі - предмет прокату).
Застава (заставна вартість на випадок не повернення, псування або втрати деталей предмета прокату).
Своєчасне повернення (повернення без перевищення терміну на який взятий предмет прокату). 

 
Вечірні сукні Ласкаво просимо в магазин "Defile" вечірніх плать. В нашому магазині представлені довгі й короткі вечірні сукні, пишні сукні та сукні по фігурі, сукні для випускного вечора, сукні для коктейльної або тематичної вечірки. Вечірні сукні для дівчат різного віку. Плаття будь-якого розміру і фасону чекають Вас. В нашому магазині плаття поєднують в собі високу якість і низьку ціну, що є головною перевагою наших днів. Асортимент вечірніх суконь, представлений в нашому магазині, зможе задовольнити запити найвимогливішій модниці. Наша команда уважно стежить за модними тенденціями і підбирає тільки найкраще спеціально для Вас. Вечірні сукні на прокат Прокат вечірніх суконь - це можливість бути оригінальною на, будь-якому, святі чи події у Вашому житті, взявши сукню на прокат Ви заощадите час і гроші! Наш салон допоможе Вам бути карколомною королевою Вашого свята, і все це завдяки послуги «Прокат вечірніх суконь» ! Основними умовами прокату є: Домовленість про час використанні сукні та / або аксесуара (далі - предмет прокату). Застава (заставна вартість на випадок не повернення, псування або втрати деталей предмета прокату). Своєчасне повернення (повернення без перевищення терміну на який взятий предмет прокату).   
Бренд весільної сукні
Товар та послуги
Зв'язок з нами:

Defile Shop FAQ

по домовленості

Нагороди "Defile Shop"

З нами 5 років