По домовленості

De Luxe cafe

Львів

Фотографії

Детальніше про De Luxe cafe

Запрошуємо Вас провести незабутній вечір в De Luxe cafe.
Неперевершений дизайн у білих тонах та смачний кальян дасть Вам змогу відпочити від повсякденних проблем та просто розслабитись. Пропонуємо Вам скуштувати смачні страви європейської, італійської та української кухні. Демократичні ціни та великі порції приємно здивують Вас. В нас Ви будете мати змогу скуштувати один з кращих кальянів міста Львова або попробувати себе в грі у більярд. В суботу та пятницю після 22:00 ресторан працює в режимі диско-клубу. Кожних вихідних організовуються цікаві вечірки для любителів нічного життя, а також любителів потанцювати.
     Для фанатів спорту в De Luxe cafe постійно відбувається пряма трансляція найважливіших спортивних подій на великому екрані (2м х 3м).
Запрошуємо Вас провести незабутній вечір в De Luxe cafe. Неперевершений дизайн у білих тонах та смачний кальян дасть Вам змогу відпочити від повсякденних проблем та просто розслабитись. Пропонуємо Вам скуштувати смачні страви європейської, італійської та української кухні. Демократичні ціни та великі порції приємно здивують Вас. В нас Ви будете мати змогу скуштувати один з кращих кальянів міста Львова або попробувати себе в грі у більярд. В суботу та пятницю після 22:00 ресторан працює в режимі диско-клубу. Кожних вихідних організовуються цікаві вечірки для любителів нічного життя, а також любителів потанцювати.      Для фанатів спорту в De Luxe cafe постійно відбувається пряма трансляція найважливіших спортивних подій на великому екрані (2м х 3м).
Зв'язок з нами:

Нагороди "De Luxe cafe"

З нами 5 років