По домовленості

Аніматори Львів,Фіксики,Свинка Пепа,Клоуни,Пірати,Фея,Фея Вінкс,Принце

Львів

Детальніше про Аніматори Львів,Фіксики,Свинка Пепа,Клоуни,Пірати,Фея,Фея Вінкс,Принце

Якщо у вашої дитини скоро свято, і ви шукаєте собі веселих ведучих-аніматорів, творча група «Тік Так» допоможе Вам провести справжнісіньке чарівне свято для Ваших дітей!Клоуни, пірати на свято для діток - це справжній подарунок. Вам потрібні аніматори в будинок, в садок або школу, в ресторан або кафе (Львів та область), тут ми зможемо Вам допомогти! 
В програму входить:- Привітання іменинника;- Великі мильні бульбашки;- Фігурки з повітряних кульок;- Різні конкурси та ігри;- Та необмежена кількість позитиву.Додатково можна замовити послугу АКВАГРИМ!!
Якщо у вашої дитини скоро свято, і ви шукаєте собі веселих ведучих-аніматорів, творча група «Тік Так» допоможе Вам провести справжнісіньке чарівне свято для Ваших дітей!Клоуни, пірати на свято для діток - це справжній подарунок. Вам потрібні аніматори в будинок, в садок або школу, в ресторан або кафе (Львів та область), тут ми зможемо Вам допомогти!  В програму входить:- Привітання іменинника;- Великі мильні бульбашки;- Фігурки з повітряних кульок;- Різні конкурси та ігри;- Та необмежена кількість позитиву.Додатково можна замовити послугу АКВАГРИМ!!
Зв'язок з нами:

Організація Свят на ваше весілля у вашому місті