від 10 $

ACT City Сatering

Київ

Фотографії

Детальніше про ACT City Сatering

Компанія «ACT City Сatering» проводить кейтеринг та організацію банкету, фуршету, весілля, пікніка на природі, презентацій, міських і спортивних свят! У вашому розпорядженні повний комплекс організації кейтерингу (банкет для фірми, весільний банкет, день народження, банкет на ювілей, корпоративна вечірка, пікнік на природі і т.д.).
Наша кейтерінгова компанія здійснює всі види оформлення, роблячи заходи кейтеринга неповторними згідно останніх тенденцій в моді декору і флористики. Крім цього ви зможете скористатися вже готовими композиціями, весільними арками, чохлами на стільці, святковими спідницями на столи, скатертинами в тон колірної гами Вашого урочистості з ціною яка Вас приємно здивує.
Компанія «ACT City Сatering» проводить кейтеринг та організацію банкету, фуршету, весілля, пікніка на природі, презентацій, міських і спортивних свят! У вашому розпорядженні повний комплекс організації кейтерингу (банкет для фірми, весільний банкет, день народження, банкет на ювілей, корпоративна вечірка, пікнік на природі і т.д.). Наша кейтерінгова компанія здійснює всі види оформлення, роблячи заходи кейтеринга неповторними згідно останніх тенденцій в моді декору і флористики. Крім цього ви зможете скористатися вже готовими композиціями, весільними арками, чохлами на стільці, святковими спідницями на столи, скатертинами в тон колірної гами Вашого урочистості з ціною яка Вас приємно здивує.
Зв'язок з нами:

Нагороди "ACT City Сatering"

З нами 5 років

Організація Свят на ваше весілля у вашому місті