До чого сниться весілля, сонник весілля

Коли сниться весілля, вінчання - ви, звичайно, хочете дізнатися з різних джерел, до чого сниться весілля - і гортаєте сонники.

Ми зібрали кілька тлумачень - проте відразу скажемо, що деякі з них полярно різні. Робіть свої висновки!

Бачити власне весілля або вінчання як черговий сон, як вважають багато відомих сонників - поганий знак. Вважається, що таке сновидіння може бути передвісником смерті. Так само як і побачити весілля інших людей з боку про сон - до похорону близької або рідної людини.

Однак не варто впадати у відчай: згідно з іншими сонникам, така подія як одруження може приснитися напередодні великих змін в житті. А для одружених людей сон про власне весілля може бути попередником поновлення у відносинах, які давно устоялися і втратили колишню пристрасть.

Про що говорять відомі сонники весілля

Якщо вам одного разу наснилося, що ви власною персоною присутні на святі з приводу одруження як гість, сонники тлумачать це як майбутні зміни, які ніяким чином не торкнуться вас, або як душевні страждання, переживання незабаром. За сонником Фрейда, такий сон віщує виключно хороші новини, які торкнуться вашого оточення, і побічно - вас.

А ось сонник Ванги передбачає, що гостювати уві сні на чийомусь весіллі - до гучної вечірки, на якій, до речі, ви можете зустріти свою долю.

Ряд сонників тлумачить весілля, побачене уві сні, як ознаку швидких змін, які, однак, обіцяють обмеження в окремих нюансах життя і зобов'язаннях. Є і більш поглиблені тлумачення.

Наприклад, деякі сонники описують приснилось таємне весілля молодої жінки - до пліток в її адресу. А якщо коханий чоловік уві сні одружиться з іншою жінкою - жінку, якій приснився такий сон, чекає сильні ревнощі, причому без особливого приводу.

Маленька порада: щоб не зациклюватися на значеннях того чи іншого сну, постарайтеся відразу після пробудження зрозуміти, з чим у вас асоціюється сновидіння - і дати йому заголовок. Просто назвіть свій сон. Як правило, цього буває цілком достатньо, щоб зрозуміти, про що вас попереджає підсвідомість або інтуїція.

Хороших вам снів!